Werken bij Talent4Taxi

Als taxichauffeur heb je een afwisselende en verantwoordelijke baan. Je taak is het veilig en comfortabel vervoeren van passagiers. Hierbij is het belangrijk dat je de juiste routes weet uit te stippelen, op een professionele manier aan het verkeer deelneemt en goed kunt omgaan met diverse weers- en wegomstandigheden. De omgang met klanten is een belangrijk aspect in je functie als taxichauffeur. Een groot deel van jouw werk draait namelijk om doelgroepenvervoer, zoals leerlingenvervoer voor speciaal onderwijs, ziekenvervoer of vervoer van mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking. Het is dus belangrijk dat je om kunt gaan met passagiers met verschillende achtergronden.

DIRECT NAAR ONZE VACATURES

Taxichauffeur worden?

Voor diverse opdrachtgevers is Talent4Taxi regelmatig op zoek naar geschikte chauffeurs. Om voor deze baan in aanmerking te komen heb je in ieder geval het volgende nodig:

  • een geldig rijbewijs
  • ruim voldoende rijervaring
  • goede communicatieve vaardigheden
  • een flexibele werkhouding ten aanzien van werktijden

Er zijn mogelijkheden voor kandidaten met én zonder chauffeurskaart. Voor het aanvragen van de chauffeurskaart is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en een medische keuring een vereiste. Talent4Taxi helpt je met de aanvraag hiervan. Uiteraard is het belangrijk dat je voldoet aan de voorwaarden om deze te verkrijgen.

Wanneer je aan de slag gaat bij Talent4Taxi word je ingezet bij een opdrachtgever zodra je in het bezit bent van je chauffeurskaart. Je ontvangt een vast uurloon conform de CAO Taxivervoer. De opdrachtgever verzorgt de dagelijkse planning en aansturing van de chauffeurs, maar met vragen over je contract, salaris, ziekte- en verlofuren kun je terecht bij het team van Talent4Taxi. Tijdens je dienstverband zijn er diverse mogelijkheden tot het volgen van opleidingen.

Samen kijken naar kansen

Wij werken graag met mensen. En het liefst met allerlei verschillende mensen met allerlei verschillende achtergronden. Dus of je nu starter bent of al veel ervaring hebt, of je net wisselt van baan of al langer op zoek bent naar werk, of je Wajonger, WAO-er of 56-plusser bent: wij maken graag kennis met jou. Onze werkwijze is zo ingericht dat wij ook mensen met een zekere afstand tot de arbeidsmarkt optimaal kunnen begeleiden naar werk. Bovendien werken wij met opdrachtgevers die liever kijken naar kansen dan naar beperkingen. Kortom: wij hebben de kennis, de ervaring én de contacten om jou de beste kansen te geven in de taxibranche.

Samen met jou en de opdrachtgever bekijken wij welke kansen we voor jou kunnen creëren. Daarbij hebben wij je veel te bieden, maar daar vragen we ook wat voor terug. Je achtergrond en werkervaring vinden we niet het belangrijkst, je inzet en motivatie wel. Zit het met jouw werkhouding wel snor en ben je toe aan een nieuwe stap? Kijk dan eens bij onze vacatures of stuur een open sollicitatie.

 

ONZE VACATURES