Talent4Taxi bemiddelt nu ook studenten

Bent u op zoek naar flexibele chauffeurs voor avond- en weekenddiensten? Denk dan eens aan het inhuren van een student! Talent4Taxi detacheert nu ook studenten in de grote steden. Of het nu gaat om payrolling of werving & selectie, studenten zijn een zeer interessante doelgroep dankzij hun flexibiliteit en het interessante studententarief dat wij bieden.

Avond- en weekenddiensten zijn voor veel taxiondernemers moeilijk in te vullen. Werken met studenten is daarbij een ideale oplossing: ze zijn flexibel inzetbaar, betaalbaar en gaan graag een lange verbinding met hun opdrachtgever aan. Zij een vast bijbaan tijdens hun studie, u een betaalbare en betrouwbare kracht!

Talent4Taxi verzorgt de werving & selectie van nieuwe medewerkers uit deze doelgroep en zorgt er voor dat de nieuw geworven studenten hun taxipas behalen. Vervolgens treden wij op als juridisch werkgever en worden deze nieuwe medewerkers bij u gedetacheerd.

Bent u op zoek naar chauffeurs voor de avonden en weekenden, of wilt u meer weten over deze nieuwe dienst van Talent4Taxi? Neem contact met ons op via info@talent4taxi.nl of bel ons via 040 8200 850.