Missie

De arbeidsmarkt verandert in een razend tempo. Niet alleen qua wetgeving, maar ook qua arbeidscultuur: de wensen en behoeften van zowel werkgevers als werknemers ontwikkelen zich voortdurend. Het is moeilijk om je als organisatie goed te (blijven) positioneren in die steeds veranderende omgeving. Zeker als je ook nog maatschappelijk verantwoord wilt ondernemen of échte invulling wilt geven aan Social Return. Daarom hebben wij de wereld van subsidies en subsidieverstrekkers en die van het personenvervoer bij elkaar gebracht in één concept: Talent4Taxi.

Het team van Talent4Taxi bestaat uit ‘vakidioten’. Met niet alleen kennis op het gebied van subsidies en wet- en regelgeving, maar ook met kennis uit de taxibranche. Welke ontwikkelingen zijn er in de markt, en welke behoeften hebben werkgevers? Om écht van toegevoegde waarde te zijn bij het invullen van die behoeften, moet je de taal van de branche spreken. En wij doen dat. Met onze jarenlange kennis van en ervaring in de branche kijken wij nét een stap verder en weten zo de beste oplossing te vinden voor onze opdrachtgevers. Niet alleen voor de korte termijn, maar juist ook voor de toekomst.

Onze gezamenlijke kennis en ervaring bundelen wij in een concept dat de belangen dient van alle betrokken partijen: overheid, werkgever én werknemer. Geen win-win-situatie dus, maar een win-win-win! Juist in mensen zit onze gezamenlijke drijfveer. Wij werken vanuit een oprechte interesse in mensen en het geloof dat ieder mens iets te bieden heeft en op zijn eigen manier een verschil kan maken. Het op een structurele manier aan het werk helpen van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt maakt de branche niet alleen socialer, maar in onze overtuiging ook beter. Het verschil in beleving en kwaliteit van dienstverlening wordt uiteindelijk immers altijd gemaakt door mensen!

En dan onze visie op dienstverlening. Dienstverlening wordt enerzijds steeds belangrijker in de huidige maatschappij, maar wordt aan de andere kant steeds vaker uitgekleed om kosten te besparen. U als taxiondernemer zult een goede dienstverlening heel hoog in het vaandel hebben staan – uw bedrijf is daar immers op gebouwd. Waarom zou u zo’n zelfde onberispelijke dienstverlening dan niet van uw zakenpartners mogen verwachten?

Werving en selectie, payrolling en detacheren zijn voor u misschien redelijk saaie en lastige onderdelen van uw bedrijfsvoering. Maar juist daarom wilt u zich daar zo min mogelijk mee bezig hoeven houden. U heeft gewoon goede mensen nodig tegen de laagste kosten, en verder wilt u er geen omkijken naar hebben. Want pas als zaken op deze vlakken niet goed lopen, merkt u hoeveel tijd, energie en frustratie dit kan kosten. Onze missie is het om u die tijd, energie en frustratie te besparen. Voor ons zijn werving en selectie, payrolling en al die andere zaken die wij doen allesbehalve saai. Het is ons werk en specialisme. En daarom nemen wij u dit graag uit handen.

Daarbij staat dienstverlening ook bij ons voorop: wat wij ook kunnen doen om ondernemen voor u makkelijker te maken, doen wij graag – en graag goed. Daarom Talent4Taxi: uw vaste partner in flexibiliteit.